PAPA GINO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Papa Gino. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2022 om 18:27 Pizza was verbrand
9 feb 2022 om 20:26 Goed warm bij bezorging. Vriendelijk. Zalige pizza's.
26 nov 2021 om 13:46 Eten was helaas niet lekker. Thuis bezorgd was goed
4 nov 2021 om 19:31 Minder lekker dan vorige week vrijdag. Toen moest ik wat langer wachten maar pizza was erg lekker! Vandaag zag het minder verzorgt uit. Sommige stukken beetje nat of net niet lang genoeg uitgebakken? Aardig bezorger. Prima op tijd.
31 okt 2021 om 17:04 Pizza was koud en smaakloos. Hier nooit pizza bestellen. Zoutloos. Ik heb direct bij een echte pizza zaak een bestelling gedaan, om te bevestigen dat er niets mis was met mijn smaak.
7 okt 2021 om 21:12 Zła obsługa i nie pełne zamówienia
6 okt 2021 om 19:52 lekker pizza s en snel bezorgd
1 okt 2021 om 15:25 Snelle levering, lekkere pizza. Ik had mozzarellasticks besteld, maar kreeg 4 mozzarellasticks en een andere frituursnack, in plaats van 5 stuks mozzarellasticks.
4 sep 2021 om 23:27 Echt lekkere pizza, niet zo vettig als de meeste andere tentjes, waardoor je niet na 3 happen al misselijk bent. Aardige bezorger ook, duurde wel iets langer dan verwacht waardoor de pizza niet helemaal warm meer was, maar gelukkig had ik geen haast :)
4 sep 2021 om 11:33 Bestelling helaas nooit aangekomen, ook al kreeg ik wel bevestigingen. Telefoon werd daarna niet opgenomen.
14 jul 2021 om 18:53 Extra bestelde items ontbraken op 2 pizza's
30 jun 2021 om 20:16 Bezorger reageerde erg onbeleefd toen de deur niet meteen openging. 3 van de 4 pizza's waren zo bagger vet dat we alle 3 onze pizza halverwege weggegooid hebben. De extra pepers waren nergens te vinden. Je proefde alleen kaas en vet